Využití staré stodoly

Rubriky:

Reklama
VN Vratislav Novák @vratislav.novak669 před 7 roky09.07.2017 09:19:00
Využití staré stodoly

Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit jak správně složit vnitřní zateplení staré stodoly? Jedná se o stodolu zděnou z cihel (stěny 60cm). Výsledný stav by měla být místnost uvnitř stodoly, která bude vytápěna kamny na tuhá paliva. Jedná se mi o složení izolace. Moje vize byla taková: na vnitřní stranu dát KVH cca 6cm, aby vznikla mezera na to EPS (nebo minerální vatu?) a zaklopit to OSB. Asi by tam někde měla být nějaká folie (paropropustná, nepropustná) a tu nevím kterou a kam dát. Také musím vyřešit podlahy, které jsou hliněné. Tady by to mohlo fungovat podobně jako u zdí? Výsledkem by měla být místnost pro využití skupinou cca. 16-ti lidí na max. 6 hodin denně. Připomínám, že toto vše bych rád řešil co nejlevněji, tedy nepřipadá v úvahu vestavba "domu" do stodoly:)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.