Kotlíkové dotace / Zelená úsporám

Reklama
DF Diana Fišerová @diana.fiserova před 7 roky09.07.2017 13:53:00
Kotlíkové dotace / Zelená úsporám

Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Koupili jsme starší domek, který je v katastru veden jako dům pro rekreaci. Provádíme kompletní rekonstrukci - nová střecha, podlahy, zateplení fasády a stropů... Problém je v tom, že dotace jsou obecně poskytovány pouze na rodinné a bytové domy a nevztahují se na domy pro rekreaci. My ale plánujeme v tomto domě po rekonstrukci bydlet. Je tedy řešením změna způsobu užívání domu na katastrálním úřadu? Můžu tedy postupovat tak, že změním způsob užívání na rodinný dům a poté již se na nás budou vztahovat dotace, nebo je tam právě nějaké hledisko časové... V domě se topilo kotlem na tuhá paliva a dokonce tam je i nějaký naftový kotel. Zároveň bychom chtěli využít dotace na zateplení domu.
Máte prosím zkušenost, jak v našem případě postupovat?
Mockrát děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.