Voda na zdech novostavby

Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Rubriky:

Reklama
KM Kristýna Mikulová @kristyna.mikulova před 7 roky13.07.2017 11:58:00
Voda na zdech novostavby

Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou ohledně problému s naší novostavbou. Koupili jsme si od firmy novostabku-dvojdomek. Cca před dvěma měsíci jsme se do domu nastěhovali, vše bylo v pohodě do prvních deštů. Přisel déšt a dva dny na to se nám v domě na zdech objevila voda. Stavební firma přišla a zjistili,, že při montážích na terasách došlo k poškození a roztžení izolace, kde voda zatékala po izolaci pod podlahu domu a následně vzlíná do příček. Terasu tedy rozdělali a izolaci dali do pořádku, Mysleli jsme si, že je vše v pořádku, ale bohužel při dalším dešti přišli další mokré skvrny. Na to mám stavební firma řekla, že je to jen tím, že jak byla voda v baráku tak došlo teď ke změne tlaku a tím pádem se objevily další mokré skvrny. Dali nám vysoušeč a že až to vyschne bude vče v pořádku. Nám se to nezdálo, ale řekli jsme si, že tomu asi rozumí více než my...předevčírem však opět pršelo, a ty skvrny co již vysychaly jsou zase mokré a rozšířují se. Firma nám stále tvrdí, že to žádný problém již není, že to je ta voda co se tam dostala před tím, než byla opravena ta izolace u terasy v baráku. Divné je, že se jedná o dvojdomek a tyto problémy máme jen my, druhá část domu(kde bydlí rodiče) je v pořádku.
Včera jsme mluvili s projektantem domu a ten má podezření na to, že čpatně dali hydroizolaci, že ta izolace by měla být vedena směrem nahoru po zdivu cca do výšky 30 cm od země. Podle fotek, které jsme pořizovali během stavby, nám příjde, že to tak není.

Přikládám fotky mokrých skvrn i fotky baráku během stavby - na fotkách ty skvrny nejsou tolik vidět, ale věřte, že ve skutečnosti jsou vidět hodně. Ještě doplním, že jsou na již na všech zdech po všech pokojích.

Ví někdo čím to může být? Budu vděčná za každou radu, protože jsme zoufalí :(

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.