Licotherm

Reklama
MR Martin Roučka @martin.roucka před 6 roky02.08.2017 14:47:00
Licotherm

Dobry den prosim o radu,hledam řešeni mam automat licotherm AM24 s rozšířeným vyměnikem na 30kw v dvougeneracním dome,pouzivame ho uz 4roky a spokojenost,jenže postupem času se provaděly usporne opatřeni typu zatepleni stropu,fasady a momentalně realizujeme v přízemí podlahove vytapění s komletni vyměnou stoupaček do mědi a tak bude kotel nejspíš strašně silny jelikoz uz lonskou zimu jsme topily na pomerně nízky vykon,tak by mě zajimalo nejlepší řešeni jestli je nějaka možnost sníženi vykonu kotle,či vyměny vyměniku za slabší 24nebo 16kw nebo kotel řešit prodejem nebo zda by to šlo vyřešit akumulační nadrží.Děkuji za radu, topenař mě přemlouva k tep.čerpadlu ale ja bych rad zustal u licothermu jsem s nim spokojeny.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.