Detektor plynu poraďte který?

Rubriky:

Reklama
KD Katka Dolejší @katka.dolejsi před 6 roky14.08.2017 10:24:00
Detektor plynu poraďte který?

Zdravím. Prosím jestli někdo máte zkušenosti či tomu více rozumíte zda byste mi poradili. Chci si pořídit do bytu detektor plynu - zemního. Máme v paneláku plynové rozvody ke sporáku. Chci ho umístit do předsíně v blízkosti záchodu a stoupaček z důvodu hlavně kdyby utíkal někomu ze sousedů (před pár dny mi přišlo že mi takto přes záchod či vchod.dveře se plyn dostal do bytu). Zatím jsem vybrala detektor iGET SECURITY M3P6 - bezdrátový detektor plynu, ale nevím zda jsem vybrala dobrý aby byl spolehlivý a upozornil případně co nejdřív a měl dobré parametry a tak. Vůbec se v tom nevyznám a nerozumím tomu. Navíc je nepraktický neboť má krátkou šňůru a my máme v bytě zásuvku až u podlahy.prosím tedy o vaše názory, rady, zkušenosti zda mám tento detektor nechat nebo vrátit a koupit raději nějaký jinačí a lepší. Cenově bych ráda do 1000,- děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.