RJ Ventulo

Rubriky:

Reklama
VF Vladimír Foret @vladimir.foret před 6 roky22.08.2017 10:22:00
RJ Ventulo

Hezký den, mapuji si nabídku rekuperačních jednotek s ohledem na plánovanou stavbu rodinného domu a při pročítání seznamu produktů registrovaných v programu Nová zelená úsporám jsem narazil na v Česku vyráběné jednotky Ventulo. Do té doby jsem na ně nikde nenarazil, ale vypadají sympaticky a možná by mohly řešit některé typické neduhy lokálních jednotek – nepracují totiž cyklicky v obou směrech, ale mají dva ventilátory a protiproudý výměník a větrají tedy rovnotlace. Nikde jsem neobjevil žádné zkušenosti či názory, tak budu rád za jakékoli postřehy. Uvědomuji si limity lokálních jednotek a v tomto případě mi navíc chybí možnost pokročilejší regulace (která je u některých lokálních jednotek běžná) a venkovních mřížek chráněných proti větru, ale laicky mi to přišlo jako docela zajímavé řešení za slušnou cenu. Děkuji za případné názory či zkušenosti.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.