Nové zdi na chatě

Reklama
TO Tom Olt @tom.olt před 6 roky24.08.2017 14:58:00
Nové zdi na chatě

obrý den, prosím o radu. Rekonstruuji chatu a vystavil jsem jednu příčku z Ytongu oddělující kuchyň a chodbu. 1)Rád bych teď udělal štuk a rád bych postupoval tak, že na Ytong nanesu lepidlo+perlinku+lepidlo a poté štuk. Do rohů bych chtěl dát rohové lišty s lepidlem, jenže: ostatní zdi jsou z jakých si desek, které jsou přetřené barvou (nějaký zpevněný papír nebo co), chata je stará 50let, čili asi materiál z období cca 1970. Jde mi o to, pokud tyto zdi třeba 2x napenetruji Sokratem a hodím na to také lipidlo s perlinkou + lepidlo a pak štuk bude to držet? Chtěl bych to sjednotit s nově vystavenou zdí...
2) čím se lepidlo nanáší? Nejdříve zubatým hladítkem, jasné a pro vyrovnání druhé vrsty např.50cm hladítko nerez?
3) je třeba v koupelně nanést na zdi tekutou hydroizolaci? Nebo můžu obklady nanáše rovnou na Ytong, nebo se dává lepidlo pod obklady?
děkuji za Vaše názory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.