kombinace podlahového vytápení + radiátor

Rubriky:

Reklama
JP Jan Pulkrábek @jan.pulkrabek před 6 roky26.08.2017 10:02:00
kombinace podlahového vytápení + radiátor

Dobrý den, předěláváme starší barák z roku 28. Budeme dělat nové topení . V  přízemí bychom chtěli podlahové topení . Jedna polovina přízemí je nepodsklepena . Polovina je podsklepena . Strop podsklepené části tvoří klenby . Ty jsou obnažené aby se mohla srovnat podlaha do roviny pro instalaci podlahového topení . Od vrcholu kleneb do nuly / podlahy / je cca 8-9 cm . Povrch bude dlažba . Tam kde jsou patky kleneb je to i  20 -22 cm. Doufám že s  izolací po podlahové topení se s  výškou vejdeme. V  nepodsklepené části problém s  výškou izolace pod podlahové topení nebude .
Do patra / podkroví + mansarda / bychom chtěli dát radiátory. Samozřejmě stěny budou zatepleny i  strop . Vytápět by měl kondenzační kotel . Myslíte že tato kombinace je možná ? Respektive, že radiátory které budou z podlahového topení temperovat na cca 40 st. že patro vytopí ?

děkuji moc za odpoveď Pulkrábek J

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.