Energetická náročnost restaurace

Rubriky:

Reklama
OJ Ondřej Jonáš @ondrej.jonas před 6 roky06.09.2017 12:25:00
Energetická náročnost restaurace

Dobrý den,
lze považovat novostavbu objektu s restaurací, a tedy i s větší kuchyní, za "výrobní provoz", na který se dle paragrafu 7 odst. (5) zákona o hospodaření s energií nevztahují poměrně přísné požadavky odstavce (1)b)?

Vlastníkem pozemku a tedy i novostavby bude orgán veřejné moci, objekt tak již musí splňovat požadavky na "téměř nulovou spotřebu energie". Jde mi o to, že velká kuchyně obsahuje mnoho zařízení a strojů s velkým příkonem, jehož pokrytí energií z obnovitelných zdrojů (v rámci řešeného pozemku) může být velmi problematické...

Děkuji, Jonáš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.