Neustálý problém se splachováním

Reklama
DK Denis Kraina @denis.kraina před 6 roky08.09.2017 20:00:00
Neustálý problém se splachováním

Dobrý den,

mám závěsné WC se zabudovaným splachováním Grohe, tento typ:

http://www.schneordesign.com/Avi/Grohe/g…

Už co jsem koupil 5 let starou stavbu, splachování nefungovalo správně. Malé tlačítko na 3 litry vody nefungovalo a to velké při stlačení spláchlo 3 litry, při delším stisknutí pak 6.
Objednal jsem nové tlačítko, staré bylo i trošku poškozené, byl jsem si "jistý", že bude problém v něm. No, nezměnilo se de facto nic, jen začalo fungovat i malé tlačítko na 3 litry vody.
Objednal jsem tedy i novou originální Grohe tlakovou hadičku a protože je zavedena až na samotné dno mechanismu, celý jsem ho vytáhl, rozebral, umyl, nastavil plovák.. Bohužel STÁLE splachování správně nefunguje, nepomáhá tlakovou hadičku nechat delší, nepomáhá ji zkrátit, nepomáhá ji různě zamotat, či umístit jinak, hrál jsem si i s průtokem vody, nepomáhá ani to. Vše jsem zkusil ještě promazat, opět beze změny.
Po poslední opravě již VÝHRADNĚ splachuje 3 litry vody a nepomáhá ani delší stlačení tlačítka na 6 litrů, pokud chci více než 3, musím ho držet.

Nemá prosím někdo zkušenost, čím je tato pitomost způsobena? Já už si fakt nevím rady, nevím ani, jestli by toto dokázal vyřešit nějaký opravář, já prostě už nevím co s tím. Dnes jsem spláchl už tolikrát, že po dnešku planeta vyschne, výsledek je ale v konečném důsledku možná ještě horší, než jaký byl předtím...

Díky předem za všechny rady a zkušenosti.
Denis

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.