Okapy cena

Rubriky:

Reklama
KS Klára Skupová @klara.skupova před 6 roky12.09.2017 14:36:00
Okapy cena

Dobrý den, nechávám si stavet dum a původně jsem měla mit klasické nejlevnější ( asi pozinkovane) Okapy. Opravdu tomu neorumim, proto budu velmi rada, když mi napíšete svůj názor nebo se podelite o zkušenosti. Stavitel mi ovšem řekl, ze mnohem lepší jsou bez údržbové-takřka "černé" Okapy, za které si ovšem musím připlatit 8 tisíc Kc. Tak jsem také udělala. Nicméně začalo mi to vrtat hlavou a opravdu se v to hle nevyznám, ale dokáže mi někdo prosim říct kolik stojí Ty levné pozinkovane stříbrné Okapy na dum velikosti 7x8 metru , sedlova střecha, přičemž Okapy vedou po delších dvou stranách a jsou svedeny dolu na dvou místech :)) asi to je úsměvný jak tomu nerozumím..versus kolik stojí Okapy černé dražší netuším jaký materiál :D ale proč jsou o 8 tacu dražší? Jestli me tady někdo nebere na hůl.. Děkuji mockrát za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.