Nejde horká voda od kamen do boileru

Reklama
PN Pavel Nečas @pavel.necas709 před 6 roky17.09.2017 17:04:00
Nejde horká voda od kamen do boileru

Ahooj, potřeboval bych takovou drobnou radu. Mám pár dní od topenáře zapojený kamna s výměníkem, 3 radiátory a boiler, výška od čerpadla až po poslední vrchní radiátor v podkrovkách je cca 4m. Problém je v tom že když topím tak nejde horká voda do boileru, ale když zavřu tak 2 radiátory tak už tam jde pak. Jestli to třeba nemá blbě vyřešený topenář. V příloze mám nakreslený obrázek jak to vede, ale je hooodně zjednodušenej. Jsem lajk, ale já si myslím že ta odbočka na boiler(T kus) měla být buď jak mám červený puntík a nebo mět vytáhlý trubky od zelenýho puntíka. Ale jak to má on někde v půlce udělanou odbočku směrem dolů..to se mě moc nezdá. Než mu budu volat, tak abych věděl jak mám reagovat...A jenom dodám jak je červený puntík, tak je tam hodně blbý přístup. Tak se ptám jak správně by to mělo být..díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.