Benekov C26

Reklama
MN Martin Novotný @martin.novotny889 před 6 roky19.09.2017 12:27:00
Benekov C26

Dobrý den,
mohl bych požádat někoho se stejným typem kotle o pár rad:
1)když byl kotel nainstalován(před 2 roky) bylo instalujícím technikem doporučeno kontrolovat usazení retorty(tmelu) v případě prasklin prý nutno očisti a udělat znovu, mohl by mi stručně někdo popsat kde všude to má být zatmelené(nebo nějaká fotka?) snažil jsem se googlit ale nenalezl jsem:( u instalace jsem nebyl přítomen takže to mám jen zprostředkovaně ( otec onemocněl )
2)druhý dotaz pokud by byl někdo schopen odpovědět, jsem se v manuálu pročetl že tlak vody má v okruhu (u kotle dopouštěcí ventil) být někde mezi 1,1-1,2b ale nikde jsem se nedočetl o tlaku vzduchu když mám i expanz.nádobu na které je "ventýlek" na dopumpování,nevím jestli se vyjadřuji srozumitelně, protože tomu moc nerozumím

Moc děkuji předem za jakoukoliv radu, či doporučení
M.N

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.