Dakon FB2 Automat

MH Martin Hanuš @martin.hanus před 6 roky21.09.2017 14:27:00
Dakon FB2 Automat

Zdravím všechny spokojené i nespokojené majitele FB2 aut. Jsem již 14 dní vlastník a rád se na tomto foru podělím o zkušenosti. Než jsem kotel pořídil hodně jsem četl Vaše příspěvky a i hodnš těchto kotlů jsem viděl. Všechny kladné zkušenosti jsem využil a kotel zatím v PID naprostá spokojenost. Starší dům, vše kromě referenční místnosti osazeno hlavicemi Danfoss, 4-cestný ventil na ochranu zpátečky osazen ESB 3bodovým servopohonem ,doba otv. 60 sec, modul ST-62 V4 na řízení směšování, termostat pokojový on/off ST 290 bezdrát. zatím velká spokojenost a hlavně technik od firmy mi dost dobře ten kotlík nastavil...sám ho má již 3rok doma. Pokud budete mít zájem možno zavolat. +420724057004. Zdravím Dakoňáky MArtin

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.