Vylevani ztraceneho bedneni

Reklama
MP mirek perrka @mirek.perrka před 6 roky24.09.2017 20:06:00
Vylevani ztraceneho bedneni

Dobry den, chystam se rucne vylevat ztracene bedneni tl. 30 cm ktere tvori opernou zidku, vyska 1,2m, celkem 4-5 rad bedneni. Armovano R10 dva pruty svisle po pul metru a dva vodorovne v kazde rade, delka zidky 10m.
Resim jestli je lepsi jej vylevat "po sloupcich" nebo "po radach" a nebo na tom nezalezi. Vim ze mam vylevat maximalne tri rady ale kolik muzu vylevat minimalne? Je potreba aby se beton nejak "spojil"? Budu mit vyskladane tri rady a kazdy den chci namichat treba 5-6 michacek tzn. budu to vylivat treba tyden nebo 14 dni. Mam beton hazet do jedne tvarnice ztraceneho bedneni a az zaplnim cely "sloupec" prejit na tu vedlejsi a tak dale (denne udelam treba 3-4 sloupce) a nebo nejdriv nahazet beton do spodni rady, pak do druhe od spodu atd?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.