Zapojeni chytreho termostatu Nest 3ti generace

Rubriky:

Reklama
SR Stepan Russ @stepan.russ před 6 roky04.10.2017 11:54:00
Zapojeni chytreho termostatu Nest 3ti generace

Dobry Den,

mam Junkers Bosh eurostar_ze_zwe24_2_k s termostatem Junkers TRQ 21 W a rad bych ho vymenil za Nest. TRQ je ke kotli připojený přes svorky 1-2-4 , a i v navodu nejsou zadne podrobnosti jen jsem nasel ve dalsim foru ze svorka "4" je elektrická zem
1 -- 4 napájecí stejnosměrné napětí 24 V 
2 -- 4 výstupní napětí z termostatu 2,8 až 21,5 V 
co odpovida ale mam problem to zapojit do řídicí jednotky v Nestu - pouzivam schema v navodu k Nestu - Kotel s průtokovým ohřevem vody ovládaný nízkým a zapojuji svorky 1 a 2 do svorek 2 a 3 v  řídicí jednotce ale bohuzel se jen zapne a jede naplno a nejde vypnout tlacitkem na ridici jednotce (uzemneni neni potreba pro ridici jednotku)

Ma nekdo z vas zkusenosti? ci radu jak to zapojit? Vsechny navody jsou prilozene. Mohu si pozvat firmu z Plzne ale prijde mi skoda jejich casu a penez za cestu az do Ostravy.

Dekuji predem za prispevky,

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.