Bouchání v topení (je na vině rekonstrukce?)

Reklama
MN Marek Novotný @marek.novotny666 před 6 roky10.10.2017 08:12:00
Bouchání v topení (je na vině rekonstrukce?)

Dobrý den,

vím, že to téma tu bylo vícekrát propíráno odshora dolů, ale mám nový dotaz :-) Po rekonstrukci bytu, kdy došlo k sundání topení (před tím vypuštění a následně napuštění stupaček) se začalo ozývat nesnesitelné klepání v určitých hodinách (noční a ranní). Během rekonstrukce se i vylévala podlaha. když jsem to ale řešil s "předsednictvem" družstva, tak mi bylo řečeno, že důvod je ten, že by topení mělo být vlastně pořád zapnuté (alespoň na dvojku, v téhle fázi vůbec netopí) a tím že dojde k lepší cirkulaci a pokud to budou všichni dodržovat, že to přestane. Moc se mi to nezdá, ale nevyznám se v tom, takže prosím kohokoliv o radu, zda se s tím dá něco dělat a zda opravdu to zapnuté topení může pomoci (pokud to tedy budou dělat všichni).

Moc dík.

Marek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

83 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.