Repase litinového topení

Reklama
Pavel Černý @pavel.cerny595 před 6 roky12.10.2017 10:06:00
Repase litinového topení

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo nemá kontakt na šikovného topenáře, který by zvládl opískovat litinové topení, přetěsnit (nyní neteče - ale nevím jak by se to chovalo po tom pískování) a opětovně složit. Lakování bych si zařídil asi separovaně. Dopravu bych v okolí Prahy zařídil.

Pískování mi přijde jako metoda s nejlepším poměrem toho jak bude vypadat finalní podoba radiátorů a ceny - ale rád si nechám poradit, děkuji!

Jedná se o rodiný 3 patrový dům a jednom patře proběhle rekonstrukce s tím, že se radiátory nově natřely bez odstranění předchozí malby a vypadá to hrozně.

Topení chci zachovat, plecháče nechci, tepelné čerpadlo případně jiný zdroj tepla se bude dávat až umře poměrně nový plynový kotel (3 roky). Tzn. že výměna není tak třeba. Navíc mi teplo z litiny je příjemnější, než co máma v práci z plecháčů (opět možná subjektivní dojem - nekamenovat prosím)

Pro představu přidávám foto.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.