Odra Eko 25, zdechá

Reklama
JL Josef Lukaštík @josef.lukastik před 6 roky29.10.2017 07:58:00
Odra Eko 25, zdechá

Dobrý den,

Mám kotel Odra Eko 25. Onstalovaný do rodinného domu 2000. Asi 2 roky zpět se začalo objevovat zdechání kotle. Kotel má termostat 0-90 a pokojový, který sepíná podle teploty v míxtnosti. Dole je nastavené 60. a nahoře v pokoji se koriguje teplota. Termostat v místností i v kotle je nový, vyměněný. Občas se stalo, že kotel zdechl. Klesla teplota nahoře v místnosti pod nastavenou. Termostat nahoře termostat sepne, ale nezápálí hořáky dole. Pomohlo buď dole na kotle otočit termostat na nulu a nahoru a nebo kotel tlačitkem vypnout. V tu chvíli hodí jiskru a zapálí. Jinak když topí v kuse, tak OK. Ale ráno, když v noci netopí, tak ráno už nesepne. Zatím teda pomůže, když zdechne dojít dole a otočit termostat a topí. Je otázka jak dlouho. Je problém v elektronice? pokud nějakou má. Děkuji za odpověd.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.