Bojlery Nibe Compact 300 vs ACV SMART LINE ME 400

Reklama
DM david mara @david.mara před 6 roky06.11.2017 23:18:00
Bojlery Nibe Compact 300 vs ACV SMART LINE ME 400

Zdravim, co si myslite o techto dvou bojlerech ? Nibe compact je za 18.000, ACV i s el spiralou 3kw za 50.000

Vicemene krom lehce rozdilu v objemu vody vidim rozdil vpodstate jen v tom ze ten bojler ACV funguje vicemene jako takova jednoducha akumulacni nadoba - tj da se k ni pripojit vice druhu energie, solarni, TC, el spirala. MOznost pripojit pozdeji solarni panel me laka, ale rozdil oproti NIbe je 32.000 Kc - to je pomerne hodne.

Oba bojlery jsou z nerezu. ACV pouziva nejakou tank in tank technologii - vicemene v jedne nadrzi je voda a ta ohriva vodu v v dalsi nadrzi ktera je v ni - v cem to je lepsi jsem nijak moc nepochopil, akorat ze nejsou potreba ty anody, ktere se normalne musi vymenovat u jinych bojleru. Jestli to ma NIbe vyreseno jinak se mi nezdrailo najit.

Zajimalo by me jestli nekdo jeden z tech bojleru ma a zkusenosti, pripadne jak se na to divate, co bych mel zvolit, nebo znate nejakou kvalitni alternativu ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.