Vlhkost ve starém domě

Rubriky:

Reklama
NS Nikola Staňková @nikola.stankova před 6 roky09.11.2017 08:47:00
Vlhkost ve starém domě

Dobrý den,
chci se zeptat.Jsme v podnájmu ve starém domě, už při první výmalbě jsme si všimli velké vlkosti na jedné straně obývací místnosti, ale říkali jsme si, že to bude tím, že se tam dlouho netopilo a nevětralo.
Bohužel, teď co byli ty deště se vlhkost vrátila a přešla i obvodově do koupelny,prádelny a ložnice (z této strany domu má majitel zvenčí jen trávu a neodvedenou vodu z okapu, která teče přímo na roh baráku).
Vyměnili jsme stará okna za plastová, pořád stejně topíme i větráme, obzvlášť v koupelně, vodu jsme tam měli během dešťů po celý den. Teď co neprší je toto úleva, voda je pryč.
Okap se dá vyřešit, to jsme se s majitelem domluvili, ale co ten zbytek? Manžel je stavař a snažil se mu vysvětlit, že když starý barák nemá řádnou izolaci je toto problém. Ale dle majitele po domluvě s nějakým "odborníkem" jsou prý na vině jen ty nová okna a žádná vlhkost prý přes obklady do baráku nemůžou projít.
Chci se tedy zeptat, kdo má pravdu? Jestli ten rádoby odborník nebo můj manžel.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.