provizorní zateplení věnců nezateplené části domu

Rubriky:

Reklama
LS Ladislav Střecha @ladislav.strecha před 6 roky12.11.2017 16:29:00
provizorní zateplení věnců nezateplené části domu

Dobrý den,

opracím se na vás o radu ohledně zateplení rodinného domu.

Máme postavený patrový rodinný dům se šikmou střechou (6°) o půdosrysu 150m2 s tím, že patro má cca. 50m2. Dům je vyzděn z Heluz 30 uni a dle projektu je střecha zateplena 30cm polystyrenu, přízemní část zateplena 15cm polystyrenu a patrová část zateplena vatou 20cm kvůli instalaci systému diagona 2H a dodatečnému obložení sibiřským modřínem. A teď k mému dotazu. Přízemní část je již zateplena, vystěrkována a napenetrována (fasáda se bude dělat až příští rok, kdy bude hotové i zateplení a obložení patra). Patrová část se bude zateplovat až na jaře. Začátkem prosince se budeme stěhovat a já přemýšlím jestli aspoň věnce patrové části nezateplit provizorně polystyreneme aby nedocházelo k promrzání. V patře je totiž kouplena s vanou, kterou budeme určitě používat.

Předem všem děkuji za rady a náměty k zamyšlení.

Laďa

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.