připojení spotřebiče na přerušený rozvod

Rubriky:

Reklama
MH Michael Hanzal @michael.hanzal před 6 roky20.11.2017 10:28:00
připojení spotřebiče na přerušený rozvod

Dobrý den,
na jedné stavbě jsem se setkal s přerušeným domovním plastovým rozvodem plynu. Tento rozvod byl přerušen při realizaci prostupu stropem(dřevostavba s betonovou mazaninou) pro komínové těleso ze spodního podlaží. Stavba tedy realizovala ještě jeden prostup pro komínové těleso. Tento tvoří s původním prostupem společnou dutinu v konstrukci (vzdálenost středů menší než poloměr prostupů) . Můj dotaz zní, je možno na takto poškozené vedení přímo v prostupu připojit přípojnou hadici ke spotřebiči(Krb cca 8kW) a to jak vzhledem ke skutečnosti, že ke spoji dojde v podstatě pod krbem, tak i ke skutečnosti, že toto potrubí bude ve společné "dutině" s komínovým tělesem? Tato dutina pak bude de facto "odvětrána" do spodního podlaží do krbové obestavby(od podlahy až ke stropu). Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.