Čím přizdít stěnu

Reklama
MC Milan Cirkovský @milan.cirkovsky před 6 roky24.11.2017 14:36:00
Čím přizdít stěnu

Dobrý den,mám dotaz na přízdívku štítové stěny, viz. obrázek, která je 15 cm široká. Bude tam obytný prostor, potřebuji stěnu zpevnit a přiteplit. Mohl bych pokračovat v přizdění štítu z cihel z vnitřní strany domu, neboť spodek je vyzděn v šířce stěny 30 cm. Takže stavět je na co. Mám ale problém se zateplením stěny. Z druhé strany je na dům přilepen dům souseda. Viz. přiložené foto. Pokud bych chtěl dům zateplit zvenku, musel byl lézt po sousedově střeše, což se mic nechce. Takže zvenčí zateplení je problém.Rád bych to tedy zateplil zevnitř. Šlo by udělat příčku z porobetonu třeba 10 cm silnou a mezi tuto příčku a stěnu dát 5 cm vaty či polystyrenu? Nebo by byla lepší příčka z porothermu? Nebo zkrátka přizdít 15 cm širokou stěnu z cihel a na zateplení se vykašlat. Jde mi o to,aby se mezi případnou příčkou a stěnou nesrážela voda.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.