Ohřev vody přes kotel je nedostačující

Rubriky:

Reklama
LK Luc Ka @luc.ka před 6 roky25.11.2017 08:19:00
Ohřev vody přes kotel je nedostačující

Ahoj. Prosím o radu. Kotel Viadrus na tuhá paliva, otop dřevo, přes topnou sezónu ohřev TUV přes kotel. Bojler Dražice 120 l. Vloni vše ok. Topím vždy cca od 17 hodin do 22 každý den, víkendy cely den. Pokud topím, voda se dohreje a vše je ok, ale do rána mám bojler vychladlý, ukazuje cca 35 st. Bojler je nastaveny na optimum. Je to normalni? Nebo je nekde chyba? Je možné, že budu mít někde uvařený/ otevřený nějaký ventil? Těch ventilů je na mě v tom otopném systému nějak moc...nevyznám.se v nich...z bojleru vedou dvě trubky, jedna dole, druhá asi v polovině, na te vyssi, která je připojena na jeden okruh a na hlavní trubku z kotle je ventil, kterým reguluju ohřev přes elektřinu/kotel?? Asi..ted je otevřený....na té druhé, která je napojena na druhý okruh je taky ventil. Který mám otevřený. Může být chyba v tomto? Nevím, co reguluju tím druhým ventilem. Děkuju za rady, snad jsem to popsala srozumitelně...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.