Naplň systému

Rubriky:

Reklama
VJ Vladislav Jaskva @vladislav.jaskva před 6 roky26.11.2017 21:31:00
Naplň systému

Mám podlahové topení trubky Alpex, 2 plechové radiátory a žebřík v koupelně připojeno v mědí, kotel Baxi nuvola platinum. Po roce, co jsem v systému vyměnil vodu a do systému nalil přípravek Q 700 proti bakteriím, jsem chtěl vyčistit filtry před kotlem a podívat se, jak vypadá náplň systému. Musím říct, že nic moc pěkného to nebylo. Filtr s magnetickým odkalovačem Caleffi dirtmag plus mírně znečištěné,nějaká malá černá zrníčka a šupinky, ale nic mimořádného. Horší to bylo, když jsem proplachoval kotel - vypustil jsem dobré 4 kýbly vody černé jak bota, než začala téct čistá voda. Voda je u nás dost měkká a jak jsem psal, dával jsem do ní před rokem jen ten biocidní přípravek. I tak ale voda lehce zapáchala. Skoro mám pocit, že nejlepší by bylo vyměnit jednou za rok vodu v celém systému.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.