Plastová vodoměrná šachta

Reklama
OV Otakar Voříšek @otakar.vorisek před 6 roky02.12.2017 11:16:00
Plastová vodoměrná šachta

Zdravím, potřebuju poradit.

Před měsícem jsme se konečně mohli připojit na vodovod a dle podmínek poskytovatele jsme museli zřídit plastovou vodoměrnou šachtu. Věděl jsem, že to bude problém máme tu jílové podloží a spodní vodu. Přečetl jsem kde co a radil se s výrobcem. Tak jsem pod šachtu udělal 15-20 cm betonovou desku s kari sítí a kolem dokola betonový límec do poloviny výšky jímky (také s kari sítí) zbytek vysypal jemným pískem a zarovnal zeminu. Teď mi po necelém měsíci byla jímka zaplavena vodou až po vodoměr. Dno je vypouklé a při sestupu do vodoměrné šachty cítím vodu pod celým dnem.

Co s tím? Neřešit? Zaizolovat igelity vodoměr? Vykopat vedle další šachtu na čerpadlo a odčerpávat? Reklamovat? Nebo nějaký nápad?

Moc děkuju!!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.