Regulace podlahove topeni v kombinaci s radiatory.

Rubriky:

Reklama
RP Radek Pilař @radek.pilar před 6 roky07.12.2017 21:51:00
Regulace podlahove topeni v kombinaci s radiatory.

Dobry vecer. Nedavno jsem tu rozjel diskuzi na tema teploty v podlahovce. Dekuji velmi Vam vsem uzivatelum za pomoc a rady. Zjistil jsemy ze mam spatny prostorovy termostat a tak jsem si nechal kotel seridit profikem ze servisu Baxi. Moji matlaci, kteri me neupozornili pred stavbou na spousty veci, tak me neupozornili na dalsi vec, kterou mi rekl dnes technik. Tvrdil mi, ze je velika skoda, ze jsme si neporidili termostat do kazde mistnosti. Ted toho taky lituji. Podlahy zalite, dlazba polozena... Co ted? Jde s tim jeste neco udelat? Tvrdil mi, ze existuji na zpatecce u podlahovky nejake elektricke ventily, ktere si reguluji teplotu dle potreby termostatu v mistnosti, kde je umisten termostat. Rozbijet podlahu samozrejme uz nebudu. Ale napadlo me, poridit si tyto ventily (nebo hlavice?), ktere by signal odesilaly do urcitych mistnosti bezdratove? Rekl mi, ze o nicem takovem nevi, ale zaroven to nevyvratil. Nevite nekdo, jestli je jeste sance? Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.