Defro Sigma Uni K1PRV3

Reklama
VS Vašek Suchý @vasek.suchy před 6 roky31.12.2017 10:05:00
Defro Sigma Uni K1PRV3

Dobrý den přeji. Zdravím všechny spokojené uživatele kotle defro. Kotel mám první sezonu a naprostá spokojenost. Topím hnědým Býlinským uhlím. Kotel si vše sám řídí přes pid sondu a není s ním sebemenší problém, perfektně i spaluje. Uhlí je prohořelé bez spékanců. Čistím ho ca za 14 dní tím že vše odsaji popelovým vysavačem. Na stěnách a keramických deskách se usazují jemné saze které krásně odsajete. Také čistím hořák ze spodu kde se usazuje jemný popílek a očistím pid sondu. Ten kdo píše že čistí po roce nevěřím kotel pak ztrácí na účinosti. Hořák ze šnekem je velmi kvalitní právě pro jeho obyčejnost bez záhybů a kolen se necpe. Vše perfektně řešené dvířka výměník prostě nádhera. Kotel jsem vybíral rok než jsem ho koupil jelikož vše za své. Vše jsem si dělal sám, celé předělání kotelny, vyložkování komína až po usazení kotle na místo. Připojovala mi to u nás firma z Lovosic která odvedla velmi kvalitní práci. Prostě jsem se chtěl podělit o spokojenost s tímto kvalitním kotlem. V tomto případě před Poláky opravdu smekám.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.