výběr kotle

Reklama
LF Leoš Flossmann @leos.flossmann před 6 roky01.01.2018 21:17:00
výběr kotle

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kotle na chalupu.Dosavadní kotel pomalu dosluhuje, jedná se Etku 12, která je moc dobrá, ale všechno jednou končí. Chalupa je zateplená 10kou polys., strop zaklopen sádrokartonem spolu s 16 vatou, půda (střecha) nezateplena, ale na povalu položena 2x 20 cm vata. Jinak chalupa ma cca 65m2 obytné plochy, ta etka to vytopí v pohodě. Potřebuji néjaký kotel (uhĺí, dřevo) do 10kw, který vytopí uvedenou plochu, taky rozměrově by mél být podobný té etce, protože do malé kotelny by se néjaký dakon nebo jiný nevešel. Koukal jsem na kotel od firmy elmet trade - EKO KWS, kde mají 6kw pro vytopení 80m2 a 9.8kw, který je na 120m2.Je i rozměrově podobný té etce. Jinak komín je cca 7m vysoký.Děkuji za případnou radu. S pozdravem Leoš Příbram1

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

23 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.