pripojka elektriky a singulariste

RK Radka Krejca @radka.krejca před 6 roky16.01.2018 18:25:00
pripojka elektriky a singulariste

Dobry den,
jdu za vami s dotazem,jestli by jste mi nekdo neumel poradit s elektr.pripojkou vedenou pres cestu,ktera patri singularistum(coz znamena ze cestu vlastni 49 lidi)Chceme stavet dum a pripojka by mela byt od sloupu na pozemku singularistu k nasemu domu dlouha 47,6m.Spolecnost mi rekla,ze bude potrebovat souhlasy vsech vlastniku,ale par z nich uz je mrtvych a nekteri neziji v ČR.Navic jsem zjistila ze 2 vlastnici jsou v exekuci,takze souhlas mi nikdo nikdy neda....ale prijde mi zvlastni,ze musim mit vsechny souhlasy.Na stavebni urad resim take souhlasy singularistu ohledne pripojeni sjezdu k pozemku singularistu a i ohledne te elektr.pripojky a tomu staci 2/3 souhlasu vlastniku.Tak nechapu proc elektrikari musi mit vsechny...a popripade jak to resit....dekuji moc pokud nekdo poradite :-)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.