Netěsnost trubky topení

Reklama
JT Jiří Tomášek @jiri.tomasek před 6 roky06.02.2018 12:17:00
Netěsnost trubky topení

Zdravím,

mám problém s jedním netěsným svárem na topení (letované koleno 90 st.). Minulý týden nám topenář dělal rozvody topení na půdě a poškodil jeden svár u kolena, který nyní netěsní. Topení normálně běží, ale okolo sváru je vlhko. Celé přízemí je také z CU trubek, ale sváry jsou letované. Jaký máte názor na opravu tohoto prasklého sváru? Na prvním obr. je problémové místo v kroužku - je cca 10 cm pod úrovní podlahy. Zespoda se nedá dostat, tam je již obyvatelné přízemí. Skladba podlahy na půdě je: trámy, mezi nimi vata, prkenný záklop, 30 mm Rockwool steprock HD, 2x OSB 18 mm. Topenáři se letovat nechce, bojí se zapálení. Chce vyříznout podlahu ze shora. Aby se tam dostal s lisovačkou, je ale potřeba vyříznout cca 50x20 cm, což se mi nechce, je to již finální podlaha. Jak byste to opravili vy? Díky za názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.