Umístění Rozvadeče

Reklama
PK Petr Ku @petr.ku před 6 roky07.02.2018 19:51:00
Umístění Rozvadeče

Dobrý den, prosím o radu s umístěním podružného rozvaděče v podkroví. Respektive, zda může být umístěn v příčce, když je pod ním trám + vedle vodovodní potrubí, viz foto. Rozvaděč bude přibližně tam, kde je nyní na fotografii provizorní elektrikářská krabice s kabely.
Domnívám se, že ten ležatý trám by neměl být překážkou, protože je před příčkou pouze 50 cm a navíc v jiné výškové hladině. To znamená, že když stoupnu těsně k trámu, tak se do rozvaděče bez potíží dostanu. Pokud by to podle nějakých předpisů vadilo, tak bych ho ale dokázal předsadit do úrovně s trámem. Co ale to vodovodní potrubí. Musí se dodržet nějaká minimální vzdálenost? Nebo mám ty trubky ještě nějak oddělit, třeba ytongovou obezdívkou? Děkuji za rady. Petr Ku.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.