Kotel Ray 14 kw

Reklama
ČM Čermák Miloslav @cermak.miloslav před 6 roky18.02.2018 15:35:00
Kotel Ray 14 kw

Dobrý den prosím o radu.
Mám kotel Ray 14 kW a odešlo po 7 letech topné těleso.Těleso bylo opravářem vyměněno a začala blikat kontrolka hdo která nikdy neblikala.Technik na to odpověděl že je to normální a tak jsem mu věřil.Nic méně po třech hodinách došlo k prasknutí výpustného ventilu na výměníku a tím pádem k úniku páry a vody a tím pádem k zaplavení kotle čímž pravděpodobně došlo k dalším závadám na kotli.druhý den přijel technik vyměnil ventil na výměníku a vadný stykač.Technik byl znovu upozorněn že kontrolka hdo stále bliká a že je to prý normální.Nic méně nebyla uznána reklamace vytopením kotle špatným odvzdušněním výměníku a oprava tedy byla zaplacena.Asi po dalších třech hodinách opět kotel přestal fungovat vyskočila závada F41 kotel přestal fungovat a po opětovné reklamaci mě bylo řečeno ze strany vedoucího že to chce ještě vyměnit elektronickou desku a že na ní reklamace nebude uznána a že nám nebude kotel opraven.Prosím porad te co ted a servis se s námi odmítá bavit.Dodávám že ta kontrolka hdo po opravě tělesa blíká jen když kotel netopil ale hdo bylo spuštěno a přestala blikat když kotel topil ale vždy jen svítila.Dokážete někdo poradit co stím a je vůbec možné při špatně odvzudšněním výměníku se toto mohlo stát.Děkuji vám všem za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.