Diskuse ke článku: Zelená úsporám - peníze pro rodinné domy budou možná z peněz pro veřejné budovy

Autor článku: Ing. Libor Novák
Plné znění článku: Zelená úsporám - peníze pro rodinné domy budou možná z peněz pro veřejné budovy
Anotace článku: V programu Zelená úsporám chybějí miliardy korun. Žádostí se přijalo více, než je možné uspokojit. Důvodem je bezpochyby to, že program Zelená úsporám byl pro rodinné a bytové domy velice lukrativní. Nyní se uvažuje o odebrání peněz vyčleněných pro veřejné budovy, především pak pro školy a školky.

přidat ke článku nový příspěvek

Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat.
Předmět: Krádež za bílého dne exministryní Bízkovou
Autor: Jiří Čermák
Datum: 11.04.2011 17:04 odpovědět upozornit redakci

uživatel: 101011
reakce na ...
Otevření přístupu čerpání peněz z programu ZU ministryní Bízkovou byla loupež za bílého dne, nebo zkrátka tunel, takový který dovedou dělat především Odeesáci. To si představte, že jsem je volil, to jsem idiot, co?
Na veřejné budovy bylo možné čerpat z fondů EU. Mohla by alespoň vysvětlit proč to udělala?
Další záhada. Jak bylo možné v průběhu nějakých pár týdnů vyčerpat více než 5 mld.Kč. To znamená, že to bylo dopředu připraveno.
Objednal jsem si kotel, který splňoval, a samozřejmě byl i mnoho dražší. Slušnost by byla, kdyby zájemce o program informovala dopředu, stejně jako dopředu informovala správce veřejných budov.
Jedním slovem darebáci, včetně toho vychvalovaného Michálka. Pro mě je stejný darebák.

přidat ke článku nový příspěvek

Přihlášení/odhlášení odběru příspěvků e-mailem:
váš e-mail:
Toto je nemoderovaná diskuse čtenářů portálu TZB-info. Redakce nenese zodpovědnost za obsah příspěvků a vyhrazuje si právo příspěvky odstraňovat.