Diskuse ke článku: Profesionální chladicí a mrazicí technika je často málo úsporná

Reklama
Redakce @redakce před 2 roky22.07.2021 23:22:17
Diskuse ke článku: Profesionální chladicí a mrazicí technika je často málo úsporná

Plné znění článku: Profesionální chladicí a mrazicí technika je často málo úsporná


Anotace článku: Průměrná zařízení pro uchovávání potravin a jejich komerční prezentaci v supermarketech, hotelech, restauracích, barech a jídelnách spotřebují značné množství energie. Na rozdíl od chladniček a mrazniček pro domácnosti nejsou profesionální spotřebiče označovány energetickým štítkem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.