cena ELTO

Rubriky:

Reklama
cena ELTO

Dobrý den,
dnes jsem navštívil Váš server www.topinfo.cz a se zaujetím prostudoval tabulku topných nákladů pro vytápění rodinného domu. Jelikož sám začínám stavět, tak se o toto téma již delší dobu zajímám. Pro vytápění mého rodinného domku uvažuji s vytápěním ELTO, jelikož plyn není v místě k dispozici a jiná možnost je pro mě z různých důvodů nepřijatelná. Ve vašem porovnání ovšem počítáte s cenou jednoho litru ELTO zhruba 17,78 Kč a ve vysvětlivkách upozorňujete že je kalkulováno s cenami po vrácení či odečtení spotřební daně. Do nynějška jsem byl z různých míst informován že cena za jeden litr ELTO po vracení spotřebitelské daně činí zhruba 11 Kč. Jsou moje informace mylné, změnily se v poslední době rapidně ceny a nebo se jedná o chybu při výpočtu ve Vaší tabulce. Dále jsem nedávno v denním tisku četl o možnosti spalovat vyjetý olej z osobních automobilů pomocí speciálního hořáku, pokud máte informace k této možnosti vytápění informujte mě prosím na mé adrese.
Předem děkuji

Šťastný Dušan

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.