Prosim o radu

Rubriky:

Reklama
Prosim o radu

Omlouvam se predem za asi uplne stupidni dotaz, ale vubec topeni nerozumim. Prave jsem zrekonstruoval RD a pouzil jsem kombinovane vytapeni radiatory+podlahovka. V celem prizemi mam jen podlahove vytapeni, jedna se o sest mistnosti. K vytapeni pouzivam elektrokotel. Muj problem spociva v tomto: rozdelovac jsem pouzil 6cestny ivar osazeny cerpadlem DAB kde do prvnich trech vetvi mi tece tepla voda a zbyle tri jsou uplne studene. Pripada mi to ze k zadnemu miseni vody nedochazi a ze prvni tri vetve honi cerpadlo od kotle a ty zbyle tri cerpadlo na rozdelovaci. Rychlosti cerpadel jsou otackove shodne. Resenim samozrejme je vypnuti cerpadla na rozdelovaci, ale v tom pripade mi tepla voda primo od kotle proteka celou podlahovkou, k zadnemu miseni vody take nedochazi a teplo je az neprijemne. Na internetu jsem si vsiml ze vsechny rozdelovace maji privod teple vody dole a vratku nahore, u me to vsak firma osadila obracene. Myslite ze v tomto muze byt problem???? Predem dekuji za jakykoliv napad.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.