Novela zákona o DPH ve vztahu k obnovitelným zdrojům energií

Reklama
Novela zákona o DPH ve vztahu k obnovitelným zdrojům energií

VPoslanecká sněmovna nadělila do nového roku ekologicky smýšlejícímu obyvatelstvu ale i firmám , které se touto problematikou profesně zabývají "dárek" ve formě zvýšení sazby DPH u zařízení která využívají obnovitelné zdroje energie ( tepelná čerpadla, fotovoltaika, sluneční kolektory ...) Zatím bezvýsledně pátrám po informacích, jakým způsobem mám vlastně fakturovat instalace těchto zařízení. Pravděpodobně od května bude platná další úprava v podobě zařazení služeb ( včetně těch které spadají do této profese ) do základní sazby DPH. Kde se mám dozvědět seriózní informace, když ani pracovníci finančního úřadu v tom nemají jasno ? Uvítám jakékoliv poznatky o této problematice, jistě se najde někdo z profesních kolegů , který bude mít ke zdrojům informací blíže než já a moje malá firma. (e- mail : bohemia.solar at iscali.cz)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.