lobby podporované zákonodárciStále sleduji diskuzi.Co se stane s odběrateli tepla?Bude to podobné jako v případě teplé a studené vody-ten kdo šetří dostává se do skupiny malých odběrů a cena těchto kapalin se mu automaticky zvýší!!!Je jen jedno potrubí a tím není možno brát tato media od konkurence.Stejné se dá čekat i u tepla.Před plišovou revolucí jsme chtěli změnu.Nyní je to zřejmě podobné.Ale mám jakýsy návod:Co takhle požadovat před instalací přiblblých ventilů projektový úkolkde si stanovit/v případě těch co mají jinou regulaci/aby doplňující ventily měli návratnost investice asi polovinu životnosti-to je 3 roky a toto mimo jiné požadavky požadovat v prováděcím projektu a vázat je na sankce za případné nedodržení projektu a dodávky.Tím by se do toho zapojily jiné zákony které nejsou tak moc lobbistické.Také mě není známo zda v občanském zákoníku není nebo je omezeno právo na soukromí v bytech a kontroloři každý rok se mohou změnit za typaře pro zloděje to by potom byl každý xtý byt vykraden.Mám dojem,že nejsem daleko od pravdy./ úspory na našem zařízení kde máme namontován elektronický regulátor a teplotu řídí trojcestný ventil,využívá dokonale teplotu vody ,přes poledne a v noci vypíná se nám velmi osvědčil,ůspory jsou velké a při použití ventilů podle zákona 406 by se vůbec nezměnily a tím by nebyla žádná návratnost této hloupé investice potom vlastně není možno splnit ekonomickou rozvahu projektu což vlastně bourá ekonomiitohoto zákona a zbývá jen lobbizmus.