dvojstupňový el. průtokový ohřívač nebo bojler?

Rubriky:

Reklama
dvojstupňový el. průtokový ohřívač nebo bojler?

řeším ohřev TUV a v úvahu přichází průtokový nebo zásobníkový el. ohřívač, našel jsem na netu průtokové ohřívače (např. Stiebel-Eltron DHB nebo AEG DLLT), které by mohly dodavat teplou vodu poměrně komfortně (bez kolísání teploty). u průtokového ohřívače je podle mne výhodou to, že se voda ohřívá až když ji potřebuju, nevýhodou je nutnost vyššího jištění a tedy i více peněz za elektriku (viděl jsem někde zařízení, které snižuje nutnost jištění, tím, že odpojí jiné spotřebiče - snad by to šlo použít pro snížení hodnoty jističe...) rád bych si přečetl vaše názory, zkušenosti, doporučení co pořídit tak, aby to nebylo drahé na provoz (poř. nákl. jsou zhruba stejné) a aby to mělo určitý komfort (nerad se sprchuju chvíli horkou a chvíli studenou :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.