typ polystyrenu v podlaze

Reklama
typ polystyrenu v podlaze

Opět se dostávám do konfliktu mezi psanými požadavky (obecně na cokoli) a praxí stavebních a obchodních firem. Mám skladbu podlahy: hydroizolace, polystyren tl. 80mm, beton s kari sítí tl.60mm, dlažbu a pod ní bude el. podlah. vytápění. Pokud budu trvat na tom, abych splnil požadavky na vlastnosti polystyrenu (dále PS), tak ho snad nikde neseženu. Kam se obrátím, tak mi nabídnou PS vhodný tak na fasádu, většinou EPS 70 F (hustota 20kg/m3), výjimečně EPS 100 Z (25kg/m3) s tím, že tyto typy PS se běžně do podlah dávají. Přitom jsem se někde dočetl, že PS s hustotou pod 30kg/m3 by vůbec do podlahy neměl přijít. Prosím, poraďte mi. Co se stane, když tam dám ten PS s nižší hustotou? Beton klesne? Jednorázově nebo deformace budou pokračovat i v budoucnu? Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.