Povinná instalace termostatických ventilů-údajné prodloužení termínu

Reklama
Povinná instalace termostatických ventilů-údajné prodloužení termínu

V uplynulých dnech se mi dostalo zprostředkovaně informace o údajném prodloužení termínu k povinné instalaci termostatických ventilů. Zdůrazňuji, že tuto informaci jsem neměl možnost si ověřit, ale pochází z odborně fundovaného a na akci zainteresovaného zdroje. Důvodem má být požadavek EU rozšířit tuto povinnost i na některé skupiny spotřebitelů tepla, z této povinnosti vyjmutých podle současné zákonné úpravy. Nevíte někdo v této záležitosti něco bližšího, případně nezaslechli jste alespoň něco podobného v tomto směru ? Mám vážné obavy, že pokud by tato informace měla i reálný podklad, tak ta zlodějská zkorumpovaná a provázaná lobby by se to snažila utajit před veřejností po maximální možnou dobu. Důvod je nasnadě. Každým dnem se montují, často i násilně přes odpor uživatelů bytů, další a další ventily se zdůvodněním zákonem stanoveného termínu do konce roku a se strašákem udílení vysokých pokut v případě nesplnění povinnosti. A každým dalším dnem plynou tučné zisky do kapes těch, kdo se na akci jakýmkoliv způsobem podílejí.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.