Co bude dál??

Reklama
Co bude dál??

Dobrý den, právě jsem v rádiu slyšel, že cena ropy stoupla na cenu 55USD/barel. Myslíte si, že by tato skutečnost měla bežného člověka děsit?? O co mi jde.
Momentálně dostavuji RD zast. plocha 140m2 vyzděný z bloků typu therm následně zateplen - výsledný R=5. Jako hlavní způsob vytápění bude instalován kond. kotel (částečná podlahovka+radiátory). Dalším záložním zdrojem bude kotel na tuhá paliva (dřevo, štěpka, peletky)-jsou připraveny rozvody, vyzděn komín a nachystáno místo na akumulační nádrž. Jako doplňkové vytápění bude sloužit teplovzdušný krb. Ohřev TUV - trojvalentní zásobník (solár, elektro, kotel). Možná je i v budoucnu instalace tepelného čerpadla, ale vzhledem k pořizovacím nákladům je nyní nad moje finanční možnosti.
Myslíte si, že jsem dostatečně připraven na případné zvýšení cen energií?? A co vy?? Jak budete, nebo jak řešíte "pokrytí" tepelných ztrát vašich domů?? Myslíte si, že přijde nějaká energetická (ropná) krize??

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.