Odpověď p.Eliáškovi

Reklama
SJ Sekyra Josef @sekyra.josef877 před 19 roky28.10.2004 09:05:00
Odpověď p.Eliáškovi

Elektronika řídí trojcestný ventil který snižuje průtok,vrací odtokovou vodu zpět do topení.Dále v předem stanovenou dobu vypíná přívod,netopíme od 11.00 do13.00 a od 22.00 do5.00.Elektronika hlídá aby byty v této době nešly pod 17 stupňů.Zařízení lze nastavit pro každý den jinak.Veškerá potrubí jsou pečlivě tepelně isolována pro snížení ztrát.Dům je zateplen.Lodžie zasklena.Vchodové části jsou provedeny termoskly-dvojitými./je to stejné u obou domů/V loňské topné sezoně jsme měli menší spotřebu než dům s termo ventily.Zákon 402 nás donutí zakoupit čerpadlo protože se nám nebude dostávat dostatečný tlak pro průchod topné vody novými ventily.
Asi budeme žádat vládu aby nám to uhradila.Snímače tepla na radiátorech mít nebudeme protože jsou pro nás zbytečné a zákon je nevyžaduje.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.