výměna skla

Reklama
výměna skla

rád bych získal informaci: mam na domku zdvojená okna -trend-rozměrově to jsou okna 90*120cm rozdělena na 6dílců-ty okna jsou stará 2roky-takže vyměnit za jiná s lepší izolač.vlastnostmi- ne ,prostě musí sloužit,dům má víc jak 100let a je v rekonstrukci-nové omítky ,špalety-ty okna mají K-2,5-osazeno plaveným sklem.Chtěl jsem vyměnit tyto skla za jiné s vyšší izolační schopností ( k = 1.7 )-jenže nastal problém-kde to sehnat?navštívil jsem sklenáře,a ten si mi vysmál-co je to za hloupost-jediné řešení vidí v předělání na osazení izolačním dvojsklem-samostaně vyměnit sklo-je pry nesmysl-tyto skla mají mít na sobě vrstvu pokovení-která v případě,že není izolovaná druhým sklem-začne oxidovat.Na stránkách výrobce zdvojených oken ale přímo nabízejí osazení izolačním sklem.Nebýt toho ,že okno je děleno na 6 dílů-dalbych dvojsklo ale takhle to konstručně moc nevychází-nehledě na to,že výrobci těchto oken-mají řešení.Tak a co teď?kde sehnat sklo s lepší izolač.vlastnostmi?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.