Vzdali jsme topeni stepkama

Reklama
Vzdali jsme topeni stepkama

Po roce rozhodovani jsme to vzdali.
Byl jsem ochoten drevo stepkovat v lese, poridit stepkovac, auto na odvoz dreva, postavit susarnu a cekat 7 let nez se mi zaplati porizovaci naklady.
Praci nepocitam, pak by bylo topeni stepkama mnohonasobne drazsi nez primotopnou elektrinou.

A proc jsem to nakonec nezrealizoval ?
Protoze jsem se dozvedel ze o stepkovani ve velkem zacina uvazovat a skoro jiz kupuje stroj na zpracovani nedaleky kolchoz, dva soukromnici co to chteji na prodej a zavrsil to hajny, kdyz mi rekl ze jestli do toho oni pujdou, tak mi zbydou jen vetve v mistech, kam se nedostane technika.
Tahat vetve dveste metru daleko nebudu anebo si pronajimat pul lesa na deset let taky nehodlam.

Reseni ?
Automaticky kotel na uhli, temer zadna prace a topeni za polovicni cenu nez plyn.

Ekologickemu topeni zdar a saskovani okolo obvzlaste.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.