Kateri kotel za ogrevanje na drva

Reklama
Kateri kotel za ogrevanje na drva

Pišem iz Slovenije.Upam, da kdo izmed vas razume Slovenščino in bo mi znal odgovorit na moje vprašanje. Na Češkem nameravam kupiti kotel na drva. Po raziskavi na internetu sem ugotovil, da imam na izbiro 4 alternative:
- Atmos dc 25s
- Atmos generator DC25GS
- Dakon 24Pyro
- Verner V25c
-...?
Kotel bom uporabil za ogrevanje individualne hiše, kjer je že nameščen kotel na olje 33kw. Prosim vas za nasvet kateri kotel je najboljši, cenovno ugoden, dobre in slabe lastnosti,... Ali je nujno v sistem namestiti tudi akumulator toplote? Kakšne so vaše izkušnje z takimi sistemi?
Kje je možno kotel kupiti po najbolj ugodni ceni? Ali mi je kdo pripravljen pomagati pri nakupu takega kotla?

pozdrav, Toni

hello!
I'm writting from Slovenia and I hope somebody understand Slovene and help me. I intendt to buy wood burning boiler to upgrad water heating sistem in individual house. looking throug internet files I realized that this boilers will be suitable for my purpose:
- Atmos dc 25s
- Atmos generator DC25GS
- Dakon 24Pyro
- Verner V25c
-...?

Would somebody tell me positive and negative opinion about this boliers and sugest me which is best for me? tell me yours expirience about those sistems? Where can I buy it Czech, who has the most attractive prices? Is someone prepare to help me?
regards,Toni

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.