Mám dotaz dotaz na uživatele teplovodního vytápění pomocí elektrokotle se sazbou D45.
Dočetl jsem se, že ve špičkách se vytápění automaticky odpojuje. Je to nějak citelně poznat (výrazný pokles teploty)? (Konkrétně v NED - dřevostavba).
Nebo třeba přijedu v zimě po víkendu domů, ale je zrovna vysoký tarif, jde přesto nějak topení zapnout?
Je nějaký způsob jak napojit i další spotřebiče na HDO? (např. aby pračka neprala ve vysokém tarifu).
Jestli s tímto máte nějaké praktické zkušenosti, tak mi je sem prosím napište.
Díky Petr
V podmínkách Vaší Hospodářské smlouvy, kterou máte s dodavatelem elektrické práce je jasně řečeno, na jak dlouho Vás…
před 15 roky
Podmínky přiznání sazby: 1. V odběrném místě musí být pro vytápění objektu řádně instalovány přímotopné elektrické…
před 19 roky
Měl by být připojen tak, aby byl blokován během VT. Připojení kotle tak aby byl blokován by měl zajistit ten, kdo vám…
před 19 roky
13 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení