nafoukaná izolace a nedostatečné odvětrávání krovů

Reklama
nafoukaná izolace a nedostatečné odvětrávání krovů

Vlastním rod. dům, který má polovinu střechy kolmou cca 45 st. a druhou 1/2 rovnou s nepatrným sklonem. Pod druhou polovinou jsou obvatelné pokoje a pod šikmou střechou neobydlená půda. Jelikož mi stropem v obydlené části unikalo značné množství tepla (strop je tvořen omítkou, 18mm dřev. prkna, vzduch. mezera 30cm a potom střecha na které je položena lepenka - Polyelast) rozhodl jsem se vzduchovou mezeru mezi stropem a střechou zaizolovat. Jelikož zde není přístup izolaci jsem si nechal nafoukat. Jako izolaci jsem zvolil TEMPELAN (celuóza,protože mi bylo rečeno, že se jedná o celuozovou izolaci, která je dostatečně prodyšná. Teď jsem se však začal setkávat s názory, že díky tomu, že jsem izolaci nafoukal (cca 30cm) a nenechal jsem mezi krovy vzduchovou mezeru, tak mi začnou desky pod lepenkou vhnout a hnít. Zajímalo by mě tedy, zda má s tímto někdo zkušenosti a zda je to pravda či nikoliv. Mnohokrát děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.